A Déli Klinika új, ultramodern urológiai központjában a műtéteket és Pácienseink komplex ellátását:

 • specialistáink kiemelkedő szakértelme,
 • a legkorszerűbb műtéti technológiák és bioinformatikai megoldások,
 • valamint elkötelezett és összetartó szakápolói és műtői szakszemélyzetünk biztosítja.

KOMPLEX ELLÁTÁS A LEGMAGASABB FOKON

Amikor egészségügyi problémájával a Déli Klinika ultramodern urológiai központját keresi fel, akkor Ön rögtön az elejétől a legjobb kezekbe kerül, hiszen szakértelemben és a magas színvonalú, komplex beteg ellátásban nem ismerünk kompromisszumot!

Műtéti konzultáció, műtét előtti urológiai szakorvosi vizsgálat

Minden urológiai műtét előtt szükséges egy urológiai szakorvosi vizsgálat és konzultáció, amelynek keretein belül a Déli Klinika szakorvosa a Páciens panaszainak, tüneteinek illetve a kórelőzményének a feltérképezése alapján elvégzi a szükséges urológiai szakvizsgálatot, szakmai indokoltság esetén vizeletvizsgálattal és urológiai ultrahang vizsgálattal kiegészítve, amelyek fontos információkat szolgáltatnak a vese, a húgyhólyag, illetve férfiaknál a here illetve a prosztata állapotáról.

Amennyiben a pontos diagnózis felállításához illetve a tervezett műtéthez a szükséges laboratóriumi és vizeletvizsgálati eredmények, képalkotó diagnosztikai (CT, MR, ultrahang, PET-CT stb.) és/vagy egyéb speciális vizsgálati (pl. pathológiai, molekuláris diagnosztikai, genetikai stb.) eredmények a rendelkezésre állnak akkor urológus szakorvosunk részletesen tájékoztatja a Pácienst az urológiai kezelési és/vagy műtéti lehetőségekről, megbeszélésre kerül, hogy:

 • miért szükséges a tervezett urológiai műtétet elvégezni
 • létezik-e más kezelés, vagy megoldás a Páciens urológiai panaszainak, betegségének a gyógyítására
 • hogyan zajlik a tervezett urológiai műtét vagy beavatkozás
 • milyen következményekkel, potenciális kockázattal és/vagy szövődményekkel járhat a tervezett urológiai műtét
 • mi várható az urológiai műtétet követő időszakban, hogyan lehet elősegíteni a minél gyorsabb és eredményesebb műtét utáni regenerációt és a gyógyulást

Kérjük, hogy az Ön magasabb színvonalú ellátása érdekében az urológiai műtéti konzultáció és szakorvosi vizsgálat előtt bioinformatikai rendszerünkben töltse ki az online állapotfelmérő kérdőívünket annak érdekében, hogy több idő álljon rendelkezésre az Ön urológiai problémáinak illetve a tervezett urológiai műtétnek a részletes megbeszélésére.

Urológiai műtét előtti állapotfelmérés

Klinikánkon a különböző urológiai műtétek előtt szükséges egyénre szabott állapotfelmérést és kivizsgálást a műtétet végző urológus illetve a műtéti érzéstelenítést/altatást végző aneszteziológus szakorvos határozza meg a betegség illetve a műtét jellege, a Páciens állapota, társbetegségei és egyéni rizikótényezői alapján.

A tervezett urológiai műtéttel kapcsolatos részletes tájékoztatás és a műtétet végző urológus szakorvossal történő konzultáció után urológus szakorvosunk szakmai javaslatai alapján magánkórházunk Beteg-Manager kollégája a Pácienssel történt előzetes időpont egyeztetés alapján megszervezi és előjegyzi azokat a vizsgálatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy maximalizáljuk az urológiai műtét eredményességét és minimalizáljuk a potenciális műtéti kockázatot. Az urológiai műtétek előtt szükséges vizsgálatokra, részletes állapotfelmérésre a Déli Klinikán lévő magán urológiai központunkban akár ugyanazon a napon is tudunk lehetőséget biztosítani Pácienseinknek.

Az urológiai műtét előtti személyre szabott állapotfelmérés keretein belül elvégzett komplex laboratóriumi és vizeletvizsgálat eredményeinek az elemzésével következtetni lehet többek között a Páciens vérképző rendszerének, máj és vesefunkciójának, a szénhidrát anyagcseréjének, ion háztartásának a működésére, valamint a szervezetében lévő gyulladásos folyamatokra, húgyúti fertőzésekre is.

A műtét előtti 12 elvezetéses EKG, valamint szükség esetén a kardiológiai szakorvosi vizsgálat és a magánklinikánkon alkalmazott monokristályos szív ultrahang vizsgálat segítségével szakembereink pontos képet kapnak a szív állapotáról, a vizsgálatok segítségével felismerhető például a szívizomzat károsodása, a különböző szívritmuszavarok, a szívmegnagyobbodás, a szívkoszorúér betegség (angina), a szívizomgyulladás és sok egyéb betegség, amelyek alapvetően fontosak a megfelelő műtéti előkészítés illetve a szükséges gyógyszeres kezelés meghatározása miatt.

Az urológiai műtét előtt elvégzett aneszteziológiai (altatóorvosi) szakorvosi vizsgálat célja a Páciens állapotának és egyéni rizikótényezőinek a pontos feltérképezése és mindezek alapján a tervezett műtét típusának legmegfelelőbb műtéti érzéstelenítés és előkészítés megválasztása és előkészítése. Az optimális műtéti érzéstelenítési mód a műtét típusa és a Páciens egészségügyi állapota, egyéni rizikótényezői alapján kerül meghatározásra (természetesen - amennyiben nincs szakmai ellenjavallata akkor - aneszteziológus szakorvosaink figyelembe veszik Pácienseink kérését, preferenciáját is a műtéti érzéstelenítés megválasztásában)

Kérjük, hogy az Ön magasabb színvonalú ellátása érdekében a műtét előtti aneszteziológiai (altatóorvosi) konzultáció és szakorvosi vizsgálat előtt bioinformatikai rendszerünkben töltse ki a speciális online állapotfelmérő kérdőívünket annak érdekében, hogy több idő álljon rendelkezésre a tervezett műtéti érzéstelenítés és a műtétre történő felkészülés részletes megbeszélésére az aneszteziológiai vizsgálat során. A korábban előforduló műtétek, kezelések, illetve a jelenlegi betegségek, az alkalmazott kezelések, gyógyszerek, esetleges gyógyszerérzékenység vagy allergiák ismerete alapvetően fontos a megfelelő műtéti előkészítés és a műtéti érzéstelenítés, fájdalomcsillapítás megválasztásához és a műtéti kockázat(ok) csökkentéséhez.

Aneszteziológus szakorvosaink legfontosabb célja biztosítani a lehető legteljesebb és legbiztonságosabb műtéti érzéstelenítést és a műtéti fájdalomcsillapítást, valamint gondoskodni Pácienseink életfunkcióinak folyamatos ellenőrzéséről és egyensúlyának a fenntartásáról a műtét alatti illetve a műtétet követő időszakban is.

Magánklinikánkon az urológiai műtéti előkészítés fontos része a részletes és személyre szabott szóbeli és írásbeli tájékoztatás:

 • a műtéti felkészítés, felkészülés
 • a műtéti érzéstelenítés és a teljes műtéti folyamat
 • a műtétet követő ápolás és sebgyógyulás
 • valamint a gyógyulás, regeneráció, rehabilitáció kapcsán.

A műtét előtti aneszteziológiai (altatóorvosi) szakorvosi vizsgálat magánklinikánkon általában a tervezett műtéti időpont előtt 4-8 nappal történik (bizonyos esetekben előzetes egyeztetés, a Páciens állapota és a speciális online aneszteziológiai állapotfelmérő kiértékelése alapján lehetőséget biztosítunk a műtét napján elvégzett aneszteziológiai vizsgálatra is elsősorban vidéki, vagy külföldi Pácienseink számára.

Urológiai műtétek

Magánkórházunk urológiai központjában:

 • ultramodern urológiai műszerek
 • innovatív, speciális full HD laparoszkópos és endoszkópos urológiai műtéti technológia
 • és a világ egyetlen szabadalmaztatott endoszkópos fénytechnológiája - amely lehetővé teszi a fehér fényben nem látható daganatos elváltozások hatékony célzását színezékek vagy gyógyszerek használata nélkül - is segíti a legkorszerűbb urológiai műtétek elvégzését
 • a csúcstechnológiával felszerelt műtőink speciális klíma- és légfertőtlenítő rendszere a legnagyobb biztonságot eredményezi a műtétek elvégzése során és segít abban, hogy minimalizáljuk a műtét utáni fertőzések lehetőségét.

Nemzetközileg is elismert urológus, valamint urológus és onkológus: uro-onkológus szakértőink jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a legújabb urológiai műtéti technikák, valamint a speciális és az úgynevezett minimál invazív urológiai beavatkozások (pl. fúziós prosztata biopszia, lézeres urológiai műtétek, prosztata vízgőz termikus terápia – RESÜM kezelés, laparoszkópos urológiai műtétek) elvégzésében.

Klinikánkon az alábbi urológiai műtétek, beavatkozások elvégzését vállaljuk:

Hereműtétek: Here visszértágulat (herevisszér, varicocele) műtét,
Mellékhere műtétek

Urológiai műtét utáni megfigyelés

Nagy szakmai tapasztalattal és kiemelkedő szakértelemmel rendelkező szakorvosaink, urológiai műtéti szakszemélyzetünk és szakápolóink folyamatosan gondoskodnak a Páciens számára legmegfelelőbb műtét alatti és a műtétet követő érzéstelenítésről, fájdalomcsillapításról és ápolásról, szorosan monitorozva mind műtét közben, mind pedig a műtétet követően az életfunkcióit és gondoskodva a legmagasabb szintű beteg biztonságról.

Az urológiai műtétet követően Pácienseinket korszerűen felszerelt, elegáns egy vagy kétágyas fürdőszobás exkluzív betegszobáinkban helyezzük el.

Magánklinikánk bizonyos, speciális urológiai műtéteket követően szakmai indokoltság esetén kiemelt poszt-operatív megfigyelést, többnapos szakszerű ápolást és a beteg állapotának folyamatos megfigyelését is biztosítja a betegszobáinkban elhelyezett korszerű betegőrző monitorok alkalmazásával.

Urológiai központunkban a biztonságos betegellátást segíti a társszakmák bevonásával kialakított úgynevezett multidiszciplináris (azaz több szakterület specialistája által közösen jóváhagyott) kezelési stratégia: a COMPLEX-TEAM vélemény, amely elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást. Hozzáadott értékként pedig a Páciens számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Urológiai kontroll vizsgálat és rehabilitáció

Az urológiai műtétet követően szükséges kontroll vizsgálat(ok) időpontjára a műtéti beavatkozást elvégző szakorvosunk javaslata alapján kerül sor, amelynek a szervezésével, részleteivel kapcsolatban Beteg-Manager kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

Kérjük, hogy az előzetesen egyeztetett urológiai kontroll vizsgálaton pontosan jelenjen meg, hogy urológus szakorvosunk:

 • ellenőrizni tudja gyógyulásának a folyamatát
 • segíthessen az Ön állapotának legmegfelelőbb utókezelés meghatározásában
 • javaslatot tegyen a műtétet követő felépülést, regenerációt elősegítő ápolás, rehabilitációs kezelés, életmód kapcsán
 • megbeszélje Önnel az urológiai műtét során eltávolított szövetminta pathológiai, molekuláris diagnosztikai, genetikai vizsgálatának az eredményeit és ezek alapján a továbbiakban szükséges teendőket, ellenőrző vizsgálatokat
KORSZERŰ TECHNOLÓGIA

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA

A Déli Klinika Urológiai Központjában a legújabb fejlesztésű:

 • ultramodern urológiai műszerek
 • innovatív, speciális full HD technológiai megoldások
 • egyedülálló bioinformatikai és precíziós diagnosztikával támogatott lehetőségek segítik a korai, pontos diagnosztikát és a gyógyulást.
KOMPLEX ELLÁTÁS A LEGMAGASABB FOKON

KOMPLEX ELLÁTÁS A LEGMAGASABB FOKON

Magánklinikánk urológiai központjában minden kollégánk egy egységes csapatként tevékenykedve elkötelezetten dolgozik azon, hogy Ön a legmagasabb igényeket is kielégítő, világszínvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön! Minden részletre kiterjedően elkészítjük az Ön személyre szabott kezelési tervét és minden lépésnél szakszerű segítséget nyújtunk ahhoz, hogy minél gyorsabban és minél teljesebb mértékben elősegítsük az Ön gyógyulását!

Magasan képzett, elhivatott műtői szakszemélyzetünk, nemzetközi szinten is elismert specialistáink a műtétre való szakszerű felkészüléstől kezdve a műtétet követő teljes felépülésig igyekeznek szaktudásuk legjavát és minden segítséget megadni a gyógyuláshoz.

FOKOZOTT BETEGBIZTONSÁG

FOKOZOTT BETEGBIZTONSÁG

Nagy szakmai tapasztalattal és kiemelkedő szakértelemmel rendelkező aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosaink gondoskodnak az Önnek legmegfelelőbb fájdalomcsillapításról, érzéstelenítésről vagy altatásról szorosan monitorozva műtét közben az életfunkcióit és gondoskodva a legmagasabb szintű beteg biztonságról.

Exkluzív környezet

EXKLUZÍV KÖRNYEZET

A Déli Klinika ultramodern urológiai központjában  kiváló megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel, exkluzív belsőépítészeti kialakítással és gyönyörű panorámával várjuk kedves Pácienseinket. Korszerűen felszerelt és esztétikusan berendezett egy vagy kétágyas betegszobáinkban minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy maximálisan elősegítsük az Ön szakszerű ápolását, gyógyulását.

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról!

Budai klinikánk 54 szakterületen személyre szabott, specializált egészségügyi szolgáltatásokkal, nemzetközileg is elismert orvos szakértőkkel, ultramodern urológiai-sebészeti központtal kiváló megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel, exkluzív belsőépítészeti kialakítással és gyönyörű panorámával várja a Pácienseket. Szolgáltatásaink fókuszában magas szakmai színvonalú, empatikus, komplex és gyors ellátás áll. A hatékony gyógyítást magasan képzett, emberközpontú, elhivatott személyzetünk biztosítja, akik Pácienseink állapotának részletes felmérését, problémáinak megértését helyezik előtérbe a személyre szabott gyógyítás jegyében. Minden egészségügyi tevékenységünket védjegyzett szakmai programunk a komplex, precíziós orvoslás irányelvei és protokolljai alapján végezzük.

Klinikánk legfontosabb szakmai célkitűzései közé tartozik a legrettegettebb daganatos betegségek megelőzése, gyors, korai diagnosztikája és a személyre szabott kezelés/kezelési stratégia kialakítása.

Vizsgálatainkat, ellátásainkat egyedi fejlesztésű bioinformatikai rendszerünk szolgáltatásaival egészítjük ki, amely lehetőséget biztosít:

 • integrált, egyedi rizikóelemzések és az ezeken alapuló személyre szabott kezelési és egészségtervek elkészítésére
 • online azonnali időpont foglalásra
 • a vizsgálatok gyors, kényelmes magas szakmai színvonalú lebonyolítására
 • a leletek, vizsgálati dokumentáció azonnali elérésére.

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról