Dr. Solymossy Endre

Ultrahang vizsgálatok

...

Dr. Solymossy Endre

Ultrahang vizsgálatok

Nyelvek:
Angol, Német
Azonnali online időpontfoglalás

 Bemutatkozás

2017-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Karán, ezután rövid kitérőkkel a radiológia szakirány mellett döntöttem.

Angolul és németül beszélek (utóbbit nem rendszeresen használom)

A Bajcsy-Zsilinszky kórház, Központi Röntgen Osztályán kezdtem el dolgozni, aholmegtanultam a radiológia alapjait, hagyományos röntgen és ultrahang vizsgálatokatvégeztem. A nagy ellátási területtel rendelkező kórházban hamar megerősödött a problémamegoldó készségem, valamint a nagy esetszám miatt szakmai rutinra tettem szert. Ezt a fejlődési folyamatot a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinikán folytattam.

A radiológián belül az ultrahang vizsgálatokban szereztem nagyobb tapasztalatot, érdeklődésiköröm is erre a modalitásra koncentrálódik.

Az UH vizsgálati modalitáson belül pedig a vascularis vizsgálatok (doppler, duplex), pajzsmirigy, has- és kismedencei vizsgálatok területén van a legnagyobb tapasztalatom. 

Rendszeresen olvasok külföldi szakmai lapokat. 

Munkám során igyekszem a hozzám forduló pácienseknek a legtöbb segítséget megadni, mert hiszem, hogy a betegségekkel kapcsolatos komplex szemlélet fontos szerepet játszhat a diagnózis helyes felállításában, mely meghatározó lépés a gyógyulás folyamatában.

Szükség esetén szívesen egyeztetek a társszakmák képviselőivel is.

 

Fontosnak tartom a jó kommunikációt mind a beteggel, mind a kollégákkal, mert így tudunk megfelelő gyógyulási lehetőséget biztosítani a hozzák forduló pácienseknek.