Urológus szakorvosaink jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek mind a vesekövesség illetve a húgyúti kövesség, mind a húgyutak fertőzéses és egyéb gyulladásos megbetegedéseinek, a vese és a húgyutak daganatos betegségeinek, mind pedig a férfi nemi szervek betegségeinek és daganatainak kivizsgálásában és kezelésében. Az urológiai vizsgálat során végzett ultrahang vizsgálat fontos szerepet játszik az urológiai betegségek átfogó értékelésében és személyre szabott kezelésében. Maximális diszkréció mellett biztosítunk magas színvonalú ellátást Pácienseink számára. Urológus szakértőink jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek az urológiai daganatok (vesedaganatok, húgyhólyagdaganat, prosztatarák, heredaganatok, pénisz daganatok) kivizsgálásában, kezelésében is.

Mivel foglalkozik az urológia? 

Az urológia a vizeletkiválasztó rendszer (például vese, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (például a here, herezacskó, a prosztata, hímvessző) betegségeit, elváltozásait diagnosztizálja és kezeli.

Urológus szakorvosaink jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek mind a vesekövesség illetve a húgyúti kövesség, mind a húgyutak fertőzéses és egyéb gyulladásos megbetegedéseinek, a vese és a húgyutak daganatos betegségeinek, mind pedig a férfi nemi szervek betegségeinek és daganatainak kivizsgálásában és kezelésében. Maximális diszkréció mellett biztosítunk magas színvonalú ellátást Pácienseink számára.

Urológus szakértőink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek az urológiai daganatok (vesedaganatok, húgyhólyagdaganat, prosztatarák, heredaganatok, pénisz daganatok) kivizsgálásában, kezelésében is.

Ultramodern Urológiai Központunkban jelentős gyakorlati tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakorvosaink a Páciens egyéni adottságai alapján a legoptimálisabb, személyre szabott kezelési megoldásokat javasolják, törekedve a minimálisan invazív, legújabb sebészeti technológiák alkalmazására.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


ULTRAMODERN UROLÓGIAI KÖZPONT


   +36-1-999-0640
  info@deliklinika.huMilyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén érdemes felkeresni urológiai magánrendelésünket?

A következő urológiai betegségek, panaszok esetén ajánlott az urológiai vizsgálat:

 • vizelési panaszok, vizeletürítési nehézségek
 • gyakori vizelési inger
 • elakadó vizelet, éjszakai vizelés, fájdalmas vizelés, nehéz vizelés
 • inkontinencia
 • vérvizelés, csípő vizelés
 • herefájdalom, tapintható hereduzzanat
 • meddőség, impotencia
 • szexuális élet zavarai, merevedési zavarok, korai magömlés, férfi nemi szervek problémái stb.

Leggyakoribb here betegségek, mellyel urológus szakorvosainkat felkeresheti:

 • heresérv (hernia scrotalis)
 • herevisszértágulat (varicocele)
 • heregyulladás (orchitis)
 • herevízsérv (hydrocele)
 • heredaganat (carcinoma testis)

Férfiak esetében a leggyakoribb prosztata betegségek, mellyel rendelőnket felkeresheti:

 • prosztata megnagyobbodás (benignus prostata hyperplasia, BPH)
 • prosztata gyulladás (prostatitis)
 • prosztatarák (prostata carcinoma)

Leggyakoribb urológiai gyulladásos és fertőzéses betegségek:

 • húgyhólyaggyulladás (cystitis)
 • prosztata gyulladás (prostatitis)
 • vesemedence gyulladás (pyelonephritis)
 • nemi betegségek

Amikor egészségügyi problémájával a Déli Klinika ultramodern urológiai központját keresi fel, akkor Ön rögtön az elejétől a legjobb kezekbe kerül, hiszen szakértelemben és a magas színvonalú, komplex beteg ellátásban nem ismerünk kompromisszumot!


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 Prosztatarák szűrés

A prosztatarák a férfiak 2. leggyakoribb rosszindulatú daganata és az 5. leggyakoribb halálok világszerte. (9 amerikai férfiból 1-nél diagnosztizálnak prosztatarákot valamikor az élete során).

Ráadásul a prosztatarák a várható élettartam növekedésével a férfiak egyre nagyobb hányadát érinti, mivel előfordulása az életkorral emelkedik.

Magyarországon évente mintegy 4500 férfinél diagnosztizálják és mintegy 1300 beteg halálát okozza évente.

Fontos tudni, hogy a prosztatarák a fiatal férfiakat is érintheti. Ráadásul az 50 év alatti férfiak prosztatarákja gyakran agresszívabb, gyorsabban terjedhet, ami megnehezíti a kezelését. Mind genetikai tényezők, családi halmozódás mind pedig az életkor és az életmód hozzájárulhat a kialakulásához. 

A prosztatarák tünetmentesen alakul ki és növekszik, ezért korai felismerése, gyakorlatilag csak szűrővizsgálattal lehetséges!

Valójában a legtöbb beteg az urológiai vizsgálat során történt rutin szűrés által tudja meg, hogy prosztatarákja van. A prosztatarák diagnózisa mindenkit váratlanul ér és sokkoló hatású, ugyanakkor azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb férfi túléli a prosztatarákot, különösen akkor, ha a felfedezésekor a rák még kizárólag a prosztatán belül van.

A korai stádiumban felismert és megfelelően kezelt prosztatarák eredményesen gyógyítható, a betegek 5 éves túlélés csaknem 100% (!), míg az előrehaladott, távoli szervekben áttéteket képező prosztatarák esetében az 5 éves túlélési arány mindössze 28%.

Így a prosztatarák korai felismerése életmentő lehet – napjainkban a korai stádiumú  prosztatarákos betegséggel diagnosztizált férfiak csaknem 100 százaléka 5 év múlva is életben lesz!  

A prosztatarák diagnózisa mindenkit váratlanul ér és sokkoló hatású, ugyanakkor azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb férfi túléli a prosztatarákot, különösen akkor, ha a felfedezésekor a rák még kizárólag a prosztatán belül van.

 

ISMERJE MEG SZŰRŐVIZSGÁLATI CSOMAGJAINKAT

Mindezek miatt az emelkedett PSA érték önmagában nem jelenti azt, hogy a betegnek prosztatarákja van, de a prosztatarák gyanú miatt mindenképpen szükséges urológiai szakvélemény, mert ha más ok nem magyarázza a magasabb értéket, akkor további kivizsgálás szükséges. 


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

A CMC DÉLI KLINIKA ULTRAMODERN UROLÓGIAI KÖZPONTJÁBAN VÉGZETT SPECIÁLIS ELLÁTÁSOK

Urológiai Központunkban a ma elérhető legmodernebb eljárásokkal segítjük Pácienseink gyors és eredményes kivizsgálását és gyógyulását! Amikor egészségügyi problémájával a Déli Klinika ultramodern urológiai központját keresi fel, akkor Ön rögtön az elejétől kezdve a legjobb kezekbe kerül!

UROLÓGIAI PROBLÉMÁK KIVIZSGÁLÁSA ÉS MŰTÉTI KEZELÉSE A DÉLI KLINIKÁN

A Déli Klinika Urológiai Központjában a legújabb fejlesztésű:

 • ultramodern urológiai műszerek
 • innovatív, speciális full HD technológiai megoldások
 • egyedülálló bioinformatikai és precíziós diagnosztikával támogatott lehetőségek segítik a korai, pontos diagnosztikát és a gyógyulást.

RÉSZLETEKÁrak

Urológia

urológiai kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Urológia

alap urológiai szakorvosi és ultrahang vizsgálat

43 000 Ft

Urológia

alap urológiai szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Tájékozódjon nemzetközileg is elismert urológus szakorvosainktól!

Dr. Adányi József
Dr. Kardos Róbert

PRECÍZIÓS KIVIZSGÁLÁS ÉS KEZELÉSI TERV

Az urológiai betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az urológiai szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról